top of page

dit is vette & verhaart

Wij kweken, vissen en verwerken al sinds 1880 mosselen en dat doen we 100% biologisch. Daar zijn we trots op. Helaas zien we dat de jongere consument de mossel uit het oog en van het bord verloren is. Juist die groep willen we weer kennis laten maken met deze prachtige superfood. Dat doen we door een fijne verpakking, volop inspiratie en een flinke dosis passie. Sluit je aan bij onze mosselmissie!

Innovatie
Wij zijn continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons zwarte goud zo duurzaam mogelijk te kweken en te vissen. En het vervolgens zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de doelgroepen.

Duurzaam
Wij kweken, verwerken en verkopen alleen 100% biologische mosselen. Dat betekent dat al onze mosselen uit Nederland komen. Ze worden niet gemengd met buitenlandse mosselen. Op deze manier garanderen we de kwaliteit van onze mosselen die zich voeden met de voeding uit het schone Oosterscheldewater in Zeeland.

Mixmossel
Onze mosselen voor Mosselfeestje gaan in de verpakking zoals we ze opvissen. Dus geen sortering op maat zoals gebruikelijk is, maar een natuurlijke mix van de allermooiste en lekkerste Zeeuwse mosselen.

bottom of page